Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#igualtatsenseexcuses a #santjust: La programació del Dia de la Dona comença amb una exposició

"Igualtat sense excuses" és el lema que Sant Just ha triat per celebrar el Dia Internacional de la Dona però que hauria de servir per sempre. De fet, la campanya -elaborada per dues dissenyadores del poble- també incorpora una imatge que combina conceptes com la relació d'igualtat entre els dos sexes, les ulleres liles que ajuden a veure el món de forma crítica des del punt de vista del gènere, i el símbol d'infinit com a pacte d'igualtat sense límits. Un lema comú que vol implicar el conjunt de la població en la lluita contra les discriminacions de gènere. 

L'exposició sobre imatges per pensar en la representació de les dones en els mitjans de comunicació, que s'acaba d'inaugurar al Cente d'Interpretació del Municipi a Can Ginestar, és la primera de les activitats d'una programació que conté més de 15 propostes que abordaran les desigualtats entre dones i homes al llarg de tots el mes de març. 

L’Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació presenta aquesta mostra itinerant, que a Sant Just es pot veure fins el 9 de març, amb la intenció de generar una reflexió al voltant d’algunes absències, presències i  tòpics relacionats amb la representació de les dones i que són freqüents en gran part dels continguts dels mitjans de comunicació.

Podeu veure la programació del Dia Internacional de la Dona a santjust.cat