Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal de març ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 280 corresponent al mes de març de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. La publicació en paper es reparteix aquests dies, juntament amb la guia de transport públic de Sant Just Desvern, a les llars del municipi i als equipaments públics. 

El cartell del Dia Internacional de la Dona amb el lema "Igualtat sense excuses" és la portada d'aquest número. A l'interior s'hi pot trobar informació referent a algunes de les moltes discriminacions que suporten les dones, així com les polítiques i les accions que es treballen des de l'Ajuntament de Sant Just Desvern per combatre aquestes desigualtats. L'entrevista del mes, a la professora de Teoria Econòmica, Cristina Carrasco Bengoa, també està relacionada amb el Dia de la Dona, perquè ens parla de les propostes de l'economia feminista i que passen per valorar la feina domèstica i de cura per tenir una societat més justa i igualitària. 

La segona fase del programa d'ocupació 5 + 4, mitjançant el qual 10 persones de més de 45 anys han estat contractades per empreses locals després d'un període de formació; els projectes de servei a la comunitat que fa alumnat de 4t d'ESO de l'institut amb l'objectiu d'estimular el seu compromís cívic; i les primeres accions participatives per elaborar el nou Pla Jove 2016-2019, són altres temes de la nova publicació. 

A la fitxa de servei públic s'explica el de transport, amb informació detallada de les connexions amb Barcelona i amb la comarca. 

La contraportada d'aquest número són fotografies del Carnaval 2016.