Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

En marxa el XXVIII Concurs de Prosa i Poesia en Català de #santjust

El XXVIII Concurs de Prosa i Poesia en Català per a no professionals, que se celebra per Sant Jordi, ja està en marxa. El termini per presentar les obres finalitza el 18 de març.

Hi ha diverses categories de premis: nois i noies de 9 a 11 anys, joves (de 12 a 14 anys i de 15 a 17 anys) i persones adultes. El tema és lliure i les obres han de ser inèdites. S'estableixen dues modalitats de participació: prosa (narració única d'un màxim de tres fulls) i poesia (un poema o bé una petita col·lecció de poemes d'un màxim de 2 fulls). 

El foment de la literatura catalana i incentivar que les persones s'animin a escriure és l'objectiu principal d'aquestes premis que ja fa 28 anys que se celebren.  El Servei Local de Català també recorda que enguany és l'Any Llull, un dels escriptors i pensadors més destacats de l’Edat Mitjana i ens convida a conèixer la seva obra, així com l'obra de Caterina Albert (que publicava sota el pseudònim de Víctor Català) amb motiu dels 50 anys de la seva mort, de Montserrat Roig i Maria Aurèlia Campmany (25 anys de les seves morts), de Clementina Arderiu (centenari de l'obra Cançons i elegies) i de Mercè Rodoreda (50è aniversari d'El carrer de les Camèlies)

El lliurament dels premis es farà durant els actes de celebració de Sant Jordi. 

Consulteu les bases de participació