Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Un cap de setmana geganter i esportiu a Sant Just Desvern

El proper cap de setmana, 2 i 3 de juny, hi ha previst a Sant Just Desvern un seguit d'activitats lúdic-esportives per als infants i les famílies.

El dissabte 2 de juny, a partir de les 17.30 h, al Parc de Joan Maragall se celebra una Trobada Gegantera 2012 amb 10 colles geganteres convidades d'arreu de Catalunya.  Els gegants faran la tradicional plantada al parc de 17.30 a 19 h.  Serà a partir de les 19 h que iniciaran un cercavila pels carrers de Sant Just fins arribar a la Pl.Campreciós on faran la ballada.  Posteriorment, a Can Ginestar es farà un sopar obert a tothom (Preu: 10€.  Venda de tiquets fins als 31 de maig, a l'Antiga Granja Carbonell i Bar de Can Ginestar).  Enguany també hi haurà una exposició de cartells de Trobades Geganteres d'anys anteriors que es podran veure al CIM de Can Ginestar fins al 23 de juny.

Al dia següent, diumenge 3 de juny, podrem gaudir de l'esport a l'11a Festa de l'Esport.  Els infants i joves de 4 a 15 anys participaran d'activitats esportives com l'atletisme, 3x3 bàsquet, futbol, hoquei, hípica, bàsquet, ciclisme, gimnàstica, taekwondo, patinatge i voleibol Les entitats i clubs esportives porten les seva activitat al carrer perquè els infants i les famílies puguin conèixer l'oferta esportiva que hi ha a Sant Just Desvern.  Trobareu tota aquesta activitat a la Pl.Camoapa, c.Salvador Espriu i Pl. de la Pau.

 

a5_esport_gegants_2.pdf