Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Alumnat de 4rt d'ESO comença pràctiques en empreses i serveis locals de #santjust dins el projecte Connecta

Avui s'han reunit a l'Ajuntament els serveis i empreses col·laboradores del projecte Connecta, així com les direccions dels centres d'ensenyament secundari implicats, per signar els acords que permeten que una dotzena de noies i nois de 4t d'ESO (8 de l'Institut de Sant Just i 4 de l'escola concertada Madre Sacramento) comencin les pràctiques la propera setmana. 

L’objectiu d’aquest programa és afavorir que l’alumnat assoleixi les competències bàsiques de l’ESO i que pugui obtenir el graduat en educació secundària, motivar-lo per a aquest objectiu i possibilitar que conegui el funcionament d’una empresa de l’àmbit del seu interès.

Les empreses i serveis locals que participen enguany són Ràdio Desvern, Hospital Moisés Broggi, restaurant El Mirador, restaurant l’Ateneu, Tallers Bonavista, Intecma, Autoinsitu. 

Aquesta és la 7ª edició d'aquest projecte de diversificació curricular. En total s’han beneficiat 76 joves, i fins avui han col·laborat 24 empreses o serveis.

A la imatge, l'alcalde, Josep Perpinyà, el regidor d'Educació, Just Fosalva, i les persones responsables del centres educatius implicats en el projecte.