Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Alumnat dels cursos de català de #santjust participa en el concurs Contes del món

Els grups dels nivells de suficiència (C1) i superior (C2) de català del Servei Local de Català (SLC) de Sant Just Desvern participen en l’edició d’enguany del concurs de podcasts Contes del món. Els contes són de creació pròpia i van acompanyats d’un dibuix representatiu, igualment creat per a l’ocasió.

Les narracions poden basar-se en rondalles populars i tradicionals, però també es poden escriure especialment per participar en el concurs. En qualsevol cas, les bases estableixen que les creacions participants han de reflectir la cultura i la vida d'un poble o bé la lluita d’una comunitat propera o llunyana.

L'emissora municipal Ràdio Desvern i els Tallers de Música de Sant Just  han col·laborat amb el Servei Local de Català oferint les seves instal·lacions perquè l'alumnat hi pogués fer els enregistraments amb garanties de qualitat.

El SLC de Sant Just s'ha implicat en aquesta iniciativa perquè és una manera diferent de treballar l’expressió escrita i l’expressió oral, la qual cosa és molt beneficiosa per a l'alumnat que hi participa.

L'Associació COMSOC – Comunicació́ Social organitza aquest certamen, que compta amb la col·laboració́ del Departament d'Ensenyament, de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.