Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Nova línia de formació especialitzada en digitalització i comunicació a @escolaalguero de #santjust

El Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya impulsa el Barcelona Media College, una nova línia de cursos de formació gràfica i multimedia que neix amb l'objectiu de nodrir les empreses de la indústria i la comunicació gràfica de professionals de primer ordre. Totes les classes es faran a l’Escola d'Arts Gràfiques Antoni Algueró de Sant Just Desvern i el primer any d’activitat es preveu arribar a 200 persones matriculades.  

De moment arrenca amb una oferta de mitja dotzena de cursos vinculats a la innovació i la formació multimèdia. El Gremi té prevista una inversió de 500.000€ per engegar el projecte. 

La inauguració oficial del Barcelona Media College va tenir lloc el 15 de març a l'escola Algueró. Intervindran el president del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya, Iban Cid; el president Hagmaier Etiketten i president de FINAT, Thomas Hagmaier; l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i clourà l'acte l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà. 

Consulteu la informació i oferta de cursos