Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Avui 1a Marxa Nòrdica a #santjust. I més activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

Amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física que se celebra el dia 6 d'abril, enguany sota el lema Infant Actiu = Adult saludable, s'han organitzat a Sant Just Desvern diverses activitats relacionades amb el foment de l'esport i la salut.  El que es pretén és sensibilitzar la població sobre la importància que té per al benestar aconseguir un nivell d'activitat física saludable.

En aquest marc, avui es fa VI Caminada Popular, en la qual tothom pot participar. La sortida és a les 10h des de l'ambulatori.

Enguany hi ha una novetat que és l'introducció de la I Marxa Nòrdica.  Un cop la caminada popular arribi al Complex Esportiu Municipal La Bonaigua hi hauràn uns professionals que faran una sessió explicativa sobre què és, com es fa i quins beneficis té per la salut la pràctica de la Marxa Nòrdica.  De fet, es tracta d'una manera de caminar a l'aire lliure amb una mena de bastons semblants als d'esquí.

Posteriorment continuarà la caminada popular i qui vulgui ja podrà fer-ho amb la tècnica de la Marxa Nòrdica, per això es recomana que les persones que vulguin participar en aquesta caminada portin una bossa per penjar i puguin tenir les mans lliures per fer servir els bastons.  A més hi haurà regals, avituallaments i un sorteig d'un lot d'aliments.

A més d'aquesta caminada també hi ha previst, al Casal de Joves, activitats relacionades amb l'esport i les habilitats com són el circuit d'skate i pilotatge de drons per a joves de 12 a 18 anys.  Cal sumar-hi un espai per fomentar el consum de fruita amb el Servei de Prevenció del CAS Fontsanta.  Podeu apropar-vos-hi el divendres 8 d'abril, a partir de les 17 h.