Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Prop d'un miler de nens i nenes de primària fins a 1r d'ESO participen a les trobades esportives de #santjust

Aquesta setmana continuen les trobades esportives. Alumnat de tots els cursos de primària i primer d'ESO dels centres públics -Canigó, Montseny, Montserrat i l'Institut-, i de la concertada Madre Sacramento, passaran per aquesta cita que se celebra cada any per aquestes mateixes dates. La voluntat d'aquesta iniciativa, organitzada conjuntament per l'Ajuntament i els centres implicats, és que els nois i noies de les diferents escoles practiquin diferents jocs i modalitats esportives i es relacionin entre ells i elles. 

L'alumnat de 1r i 2n fa circuit de jocs, 3r i 4t circuit d'activitats esportives, 5è atletisme i 6è i 1r d'ESO beisbol adaptat. Els espais on es duen a terme les trobades esportives són La Bonaigua, el Camp de Futbol i les pistes d'atlestime de Sant Feliu. La setmana passada van haver-hi tres dies, i aquesta setmana continuen els dies 13, 14 i 15 d'abril. 

20 joves de l'Institut que participen en el projecte d'aprenentatge i servei donaran suport a l'organització en l'activitat que es fa al Camp de Futbol.