Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Continuen els actes de #santjordi a #santjust amb el programa especial de @radiodesvern des de l'Institut

Una de les activitats tradicionals del programa de Sant Jordi és l'emissió en directe del programa Justa la Fusta de l'emissora municipal Ràdio Desvern des de l'Institut Sant Just. Aquesta és la novena edició i es tracta d'un programa especial presentat per Carme Verdoy amb la col·laboració de l'alumnat de 4t d'ESO amb la participació de les escoles del poble. 

La programació continuarà aquesta tarda, amb presentació de llibres, el lliurament de premis del XXVIII Concurs de Prosa i Poesia en Català per a no professionals, organitzat pel Servei Local de Català i l'Ajuntament i l'acte de celebració dels 25 anys de l'agermanament entre Sant Just Desvern i Camoapa. Es farà un sopar amenitzat pels Tallers de Música i alumnat dels Cursos del Servei Local de Català a la Sala Municipal de l'Ateneu

La tradicional diada de Sant Jordi se celebra a Can Ginestar el dissabte 23 d'abril, i estan previstes activitats culturals i lúdiques adreçades a infants i persones adultes com ara signatura i presentació de llibres, contes infantils, fotografia literària, exposicions, espai de joc i sardanes, entre d'altres iniciatives. 

Podeu consultar la programació a www.santjust.cat