Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Els temes principals de l'últim Consell de Medi Ambient de #santjust van ser els resultats energètics i la gestió de residus

L'Ajuntament de Sant Just Desvern vol inciar un procés de debat en relació a l'eficiència de la recollida selectiva de residus, amb l'objectiu de fer un salt qualitatiu per responsabilitat mediambiental. En aquest sentit, es vol iniciar un fòrum de reflexió, debat i propostes sobre com dur a terme aquesta millora, per la qual cosa convoca a la ciutadania a una reunió prevista pel mes de juny. 

Aquest va ser un dels temes que es van tractar en el Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat, el passat 3 de maig, en el marc del qual es va aprofitar per presentar la proposta de desenvolupament d'aquest fòrum amb la voluntat que sigui comentada i debatuda. La proposta inclou la data de la primera reunió informativa, en la qual s'exposarà la situació actual de la gestió dels residus al nostre municipi, a l'àrea metropolitana i a Catalunya. 

En el Consell es va portar també informació dels resultats de l'àmbit de l'eficiència energètica i de la producció d'energies renovables. Així com el seguiment d'altres temes com l'ampliació del projecte de prevenció de malbaratament alimentari i les festes sostenibles, entre d'altres. 

Finalment, va haver un torn obert de paraula en el qual les persones assistens podran exposar els seus dubtes o preguntar sobre els temes tractats. 

 

Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat

Dimarts 3 de maig

19 h. Sala de Sessions de l'Ajuntament