Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Un relat de #santjust entre els finalistes del 7è Concurs de Podcast @contesdelmon

El Servei Local de Català agraeix la ciutadania que gràcies a les seves votacions, un dels relats fet per alumnat dels cursos de català està entre els 24 finalistes del 7è Concurs de Podcast-Contes del Món. Tots aquests ja formaran part del llibre -amb les obres i els dibuixos- i del disc de la present edició.

El conte de Sant Just Desvern seleccionat és "Àvia, he conegut un noi" i es pot escoltar a la web del concurs. L'emissora municipal Ràdio Desvern i els Tallers de Música de Sant Just  han col·laborat amb el Servei Local de Català oferint les seves instal·lacions perquè l'alumnat hi pogués fer els enregistraments amb garanties de qualitat.

Durant els nou dies que ha durat la votació popular online 3.000 persones han votat alguns dels 50 contes semifinalistes que el jurat del 7è Concurs de podcast - Contes del Món ha seleccionat. Totes les històries participants estan presents a la web i són emeses periòdicament per "Ràdios amigues".

Aquesta setmana s'ha iniciat una campanya de micromecenatge per poder publicar el setè llibre i disc del concurs, una obra col·lectiva feta per infants, joves i adults de Catalunya, el País Valencià i Andorra. La campanya durarà 40 dies i per cada aportació la persona que la faci es podrà endur diferents recompenses. Un exemplar del llibre amb els 24 relats finalistes, la col·lecció sencera amb les set edicions, un exemplar i una samarreta del conte Quan perdem la por, i fins i tot un taller de contes radiofònics.

Més informació a http://bit.ly/1T0fSeM

L'Associació COMSOC – Comunicació́ Social organitza aquest certamen, que compta amb la col·laboració́ del Departament d'Ensenyament, de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística.