Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El poeta Joan Margarit llegeix el manifest en favor de l'escola pública

El poeta i veí de Sant Just Desvern, Joan Margarit, va llegir ahir, des del balcó de Can Ginestar, el manifest en contra de les retallades i en defensa d'una educació pública de qualitat. El text va ser aprovat, prèviament, en el Consell Escolar Municipal que es va celebrar a la sala de Plens de l'Ajuntament, amb l'única abstenció de CiU. 

En el manifest, es vol fer palès que les retallades perjudiquen la qualitat de l'ensenyament ja que, entre d'altres conseqüències, es massifiquen les aules, cau l'atenció a l'alumnat amb necessitats educatives especials, s'eliminen beques i hi haurà una forta reducció del personal docent.

La crida de la comunitat educativa de Sant Just Desvern va reunir un centenar de persones, entre professorat, famílies i alumnat, que es van concentrar davant l'Ajuntament primer, mentre se celebrava el Consell Escolar Municipal, i després a Can Ginestar, per mostrar el seu rebuig a les retallades que la Generalitat de Catalunya està duent a terme en educació i en favor de l'escola pública.  

La propera acció prevista per la comunitat educativa santjustenca tindrà lloc el 18 de juny, a les 21 hores, a l'escola Montserrat. 

Adjuntem el text íntegre del manifest i una fotografia de l'acte.

 

MANIFEST.pdf