Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El grup de Teatre Social de #santjust participa en la mostra de teatre Deslimita'm

El grup de Teatre Social del Casal de Joves de Sant Just Desvern participarà aquest dissabte 7 de maig a la IX Trobada de teatre social per a joves que tindrà lloc al Teatre Barts de Barcelona (av.Paral·lel, 62).

Delismita'm és una mostra de teatre que té per objectiu trencar tòpics i mostrar l'autenticitat de joves que, mitjançant el teatre, ens mostrin la seva manera de lluitar, de sentir i d'implicar-se en la societat que vivim.  Són adolescents d'entre 12 i 20 anys que utilitzen el teatre com a eina conductora dels seus neguits i inquietuds i que reflecteixen en les obres de teatre que preparen.  Aquestes peces teatrals tenen una durada màxima de 15 minuts, el públic pot participar també en el breu fòrum posterior de cada obra fent preguntes a les persones creadores i protagonistes de les històries que han preparat amb l'objectiu de compartir i veure els diversos punts de vista segons les nostres realitats i vivències.

El grup de Teatre Social de Sant Just tancarà la mostra amb l'obra "Alice in the park", una versió moderna del conte Alícia en el País de les Meravelles.  Es tracta d'una reflexió sobre les drogues, els hàbits de consum, l'abús, la pressió del grup i la responsabilitat en la presa de decisions.