Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Del 9 al 16 de maig, la ciutadania de #santjust pot consultar i fer reclamacions al cens electoral per les eleccions del 26J

El 3 de maig va sortir publicat al BOE el decret d’ eleccions generals pel diumenge 26 de juny. Així s'inicia tot el procés electoral. Des del mateix dia de la publicació del Real Decret, la ciutadania que ho desitgi pot demanar el vot per correu. La sol·licitud està disponible a les oficines de Correus i cal emplenar-la i lliurar-la personalment acreditant la identificació amb el DNI, passaport o carnet de conduir. 

El període d'exposició i reclamacions al cens electoral comença avui dia 9 i es perllonga fins al 16 de maig. Es pot fer on line a través de la pàgina de l’INE amb certificat digital (per saber si la persona consta al cens i el col·legi on ha d'anar a votar), o presencialment a l’Ajuntament presentant el DNI. En cas que no consti es comprova el perquè i, si és el cas, cursar la reclamació a  l’INE.  El cens es va tancar l' 1 de març de 2016.

La campanya electoral durarà 15 dies, des de les 0 hores del divendres 10 de juny fins les 24h del divendres 24 de juny. El dia 25 de juny serà la jornada de reflexió.