Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Fins al 27 de maig, exposició dels 10 anys del projecte educatiu English Day de #santjust a @canginestar

Oberta al CIM de Can Ginestar l'exposició que fa un repàs als 10 anys del projecte English Day, en el qual participen totes les escoles públiques del municipi -Canigó, Montseny i Montserrat-, la concertada Madre Sacramento i l'Institut Sant Just, al llarg del curs. 

D'altra banda, el divendres 13 de maig, va tenir lloc l'English Day al Casal de Joves. L'alumnat dels centres implicats es va trobar per cloure d'una forma lúdica el projecte, on l'anglès és l'única llengua que s'utilitza.

Paral·lelament a santjust.cat ja es pot llegir el tale on line en anglès fet pels nois i noies. És un conte escrit per l'alumnat de 6è i 1r d'ESO compartit a la xarxa. L'alumnat de 1r de ESO, distribuit per grups, escriu capítols del conte (escriptura narrativa en anglès), on la mascota guanyadora és la protagonista de la història. Cada grup de primària, després de llegir el conte, fa la il·lustració d'un capítol (comprensió lectora). Així és com han diferents històries  i cada centre les ha incorporat a la seva biblioteca escolar. 

El "Tale online" és una de les activitats que fa conjuntament l'alumnat de 6è i 1r de ESO al llarg del curs i que culminen en el marc de l'English Day. 

Al llarg del curs fan diferents activitats com el concurs d'una mascota per a l'English Day que és la protagonista del tale online, la preparació d'un videoclip per classe amb la creació d'una lletra diferent en anglès d'una cançó que els agradi, el tale online i un concurs de qüestionaris sobre la cultura i els països de parla anglesa, entre d'altres. 

El principal objectiu d'aquest projecte és millorar el coneixement de la llengua anglesa d'una forma divertida i compartida.