Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Les famílies de #santjust que ho necessitin ja poden demanar beques de menjador escolar per al curs 2016-17

El Consell Comarcal ha obert el període per demanar beques de menjadors escolars pel nou curs 2016-2017, que finalitzarà el 27 de maig. Enguany, els criteris d'atorgament han variat respecte anys anteriors i s'han ampliat els límits econòmics per accedir-hi amb la finalitat de beneficiar més famílies. La previsió és un augment de 1.400 beques per a tota la comarca del Baix Llobregat.

Per a més informació cal adreçar-se al centre educatiu on està matriculat l'infant i allà mateix lliurar la documentació requerida abans del 27 de maig.

D'altra banda, les famílies que ho necessitin poden sol·licitar a l’Ajuntament les beques de menjador municipal durant tot el curs.

Per facilitar aquesta informació el 10 de maig es va fer una sessió informativa amb les AMPAS dels sis centres educatius públics i concertat de Sant Just. Aquest curs 2015-2016, l’Ajuntament de Sant Just Desvern ha atorgat 108 beques per import de 43.584€ per a primària i secundària.

Per la seva banda la Generalitat, a través del Consell Comarcal, que té les competències en aquesta matèria, va atorgar a Sant Just 63 beques per a primària per un import de 38.584€.

Més informació i requisits a la web del Consell Comarcal del Baix Llobregat