Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La UE dóna llum verda a un projecte de promoció local que beneficiarà #santjust

Sant Just participarà en el projecte europeu “Rutes singulars”, mitjançant el qual es duran a terme diferents accions de promoció del municipi com ajudes a emprenedors/es artístiques i creatives, intercanvis d’accions culturals i de promoció del patrimoni artístic i cultural entre ciutats, entre d’altres.

El projecte, coordinat des de la regidoria d’Ocupació i Empresa, compta amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i es durà a terme durant tres anys. L’aprovació d’aquest projecte per part del comité de programació del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya França Andorra, suposarà per a Sant Just l’entrada de gairebé uns 300.000€. La subvenció global és de 1.438.801€.

Les ciutats implicades en el projecte són Tournefeuille, Foix, Barakaldo, Irún, Sant Just Desvern, i també participa la Fundació Kreanta de Barcelona.


La presentació oficial es farà el 17 de juny a la localitat francesa de Tournefeuille, que lidera el projecte, a la qual hi assistiran l’alcalde, Josep Perpinyà, i la regidora d’Ocupació i Empresa, Carrasumada Serrano.