Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

PROECSA oferta espai per a bar-restaurant i obre llista d'espera pels locals creatius a Sant Just-Diagonal

L'empresa municipal de Promoció Econòmica, Proecsa, amb l'objectiu de dinamitzar el sector empresarial i comercial de Sant Just Desvern, ofereix el lloguer/venda d'un local per destinar-lo a bar-restaurant. Està ubicat al  Centre de Negocis Sant Just- Diagonal, davant del Parc Ciclista i al costat de l'Hospital Comarcal Moisès Broggi.  El local té 396 m2 útils amb tres portes d'accés i una terrassa de 55 m2 útils.

Proecsa també gestiona 10 locals de lloguer destinats a projectes de creació artística desenvolupats per joves.  Aquests locals es troben ubicats a l'edifici Proecsa situat en el mateix Centre de Negocis i tenen entre 20m2 i 32 m2, pels quals es paga un lloguer públic per sota del preu de mercat.  Estan destinats a projectes que poden tenir una vessant empresarial emmarcats dins del món creatiu i artístic (disseny, moda, joieria, fotografia, música, aerografia...).  Ara s'obre el període per a la creació d'una llista d'espera de persones interessades en el moment que en quedin de buits.  El termini de presentació de sol.licituds és fins al 29 de juny.

Totes les persones interessades en alguna d'aquestes ofertes poden posar-se en contacte amb Proecsa a través del telèfon 93 480 48 40 i poden obtenir més informació a través de www.proecsa.cat.