Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

En marxa el 4t Juny Fotogràfic de #santjust amb 22 exposicions entre altres activitats

El Juny Fotogràfic s'engreixa a pas de gegant. Va començar tímidament fa quatre anys, i mica a mica ha guanyat participació i prestigi. Enguany s'ha aconseguit una nova fita: al Concurs Internacional s'han presentat 390 fotògrafs, de 46 països diferents amb un total de 3.915 fotografies. 

El tret de sortida de la quarta edició va ser el 2 de juny als jardins de Can Ginestar, amb la inauguració de l’exposició "Fem de Bomber". Però hi ha molt més: 800 m2 repartits en tres espais d’exposicions: Can Ginestar, Les Escoles i la planta superior de l’edifici del Mercat Municipal. També es faran exposicions en establiments comercials, tallers i sessions fotogràfiques amb models (shottings), en les quals s'espera la participació de 75 fotògrafs/es. 

L'Agrupació Fotogràfica Sant Just, entitat organitadora i guardonada recentment amb el Premi Nacional de Fotografia 2015, ha aconseguit reunir professionals de la fotografia d'arreu amb l'objectiu de promoure aquest art al municipi i també convertir Sant Just Desvern en un referent dins dels circuits fotogràfics. 

El Juny Fotogràfic 2016 comptarà amb fotògrafs com Txema Lacunza (Premio Nacional de Fotografía 2015), Manu Barreiro,
Diego Pedra, Luis Franke, Asier Garagarza i Joan Pastor, també es faran exposicions de l’entitat convidada, AFTDAO, de Berga,
a mes d’altres persones i entitats: Ignasi Marrollo, Carles Serraima, Arnau Villegas, Néstor Rives, Institut d'Estudis Fotogràfics
de Catalunya, Càmera Club Sabadell i les fotografies de Raúl Villalba (Premi Catalunya 2015).

Tota la programació es pot consultar a la web de l'AF Sant Just