Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Sant Just acull la presentació comarcal del Pla d'Actuacions Industrials i Empresarials de la Generalitat

Aquest dimecres es farà la presentació a la comarca del Pla d'Actuacions Industrials i Empresarials de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2014, i Sant Just Desvern ha estat el municipi escollit per fer l'acte. 

La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Sant Just Desvern, amb el suport de PIMEC, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Generalitat de Catalunya. La presentació anirà a càrrec de Joan Romero, secretari executiu d'ACC1Ó -Agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació.

El Pla té un pressupost de prop de 205 milions d’euros per al 2012 i s’adreça, especialment, a les petites i mitjanes empreses. Es tracta d'una de les principals mesures per afavorir la reactivació econòmica del país.

Elaborat pel Departament d’Empresa i Ocupació a través de la Direcció General d’Indústria i ACC1Ó, busca impulsar la competitivitat del teixit empresarial català a partir de la innovació, la internacionalització i la capacitat exportadora, i la captació d’inversions. Es fonamenta en dos grans eixos: la política de manteniment i la política de canvi i desenvolupament.

Entre els seus objectius per al 2014, destaca l’augment del volum d’inversió estrangera a Catalunya fins a 600 milions d’euros, l’assessorament i acompanyament de 6.000 empreses en la cerca de finançament i l’increment en 1.500 del nombre de noves empreses exportadores regulars.

Aquest acte forma part de les trobades empresarials impulsades des del Servei Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Just Desvern amb l'objectiu d'informar, assessorar i ajudar les empreses ubicades al municipi.

---------------------------------------

Presentació del Pla d'Actuacions Industrials i Empresarials de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2014

Dia: Dimecres, 20 de juny, de 10.30 a 12 hores,

Lloc: Sala d'actes de l'Escola de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern

(c. Parlament Català, 1-3)