Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Els partits amb seu a #santjust acorden el repartiment de propaganda electoral per a les eleccions del 26J

El proper divendres 10 de juny, a les 0h, comença la campanya electoral. L'Ajuntament de Sant Just Desvern ja ha enviat a la Junta Electoral l'acord entre el consistori i els 6 partits amb seu al municipi que concorren a les eleccions generals del 26 de juny, i que consensua un seguit de bones pràctiques referents a la distribució dels espais de propaganda electoral als carrers del municipi. A Sant Just aquest acord se signa des de fa més de 15 anys.

L'objectiu d'aquest acord, signat el 30 de maig per les persones representants del En Comú Podem, Partit dels Socialistes de Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans, Convergència i Partit Popular, és vetllar perquè es compleixin una sèrie de compromisos per tal d'ordenar la propaganda electoral que es col·loca als carrrers i espais públics de Sant Just Desvern. Entre d'altres, el document recull el repartiment dels espais, cedits per l'Ajuntament, destinats a penjar pancartes, banderoles i cartells de propaganda electoral com, també, dels espais radiofònics d'entrevistes oferts a totes les formacions per l'emissora municipal Ràdio Desvern. 

El 26 de juny, a Sant Just Desvern estan convocades a les urnes 12.368 persones. Sant Just Desvern comptarà amb 10 col·legis electorals (9 seccions): Les Escoles, CC Joan Maragall, Can Ginestar, Centre Pilot, Escola Canigó, Escola Montseny, Escola d'Arts Gràfiques, CC Salvador Espriu, Ins Sant Just i L'Espai Mas Lluí.

S’adjunta l'acord sobre repartiment de propaganda electoral i el llistat de col·legis, meses i cens per a les eleccions generals. 
acord.pdf