Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Neix @baixcicletada, un nou perfil a les xarxes socials per potenciar l'ús de la bicicleta al #BaixLlobregat

Fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de desplaçament al Baix llobregat i millorar el format de la Bicicletada -que es fa al setembre- per passar d’un simple dia festiu a una filosofia de desplaçament. Aquest és l'objectiu de diferents accions comunicatives que han posat en marxa els set municipis organitzadors de la Passejada en bicicleta que es fa en el marc de la Setmana de la Mobilitat. 

En aquesta línia s'ha creat el blog La BaixCicletada i els perfils a les xarxes socials -facebook, twitter i instagram- a través dels quals es volen difondre els avantatges de l’ús diari de la bicicleta. La idea és tenir presència durant tot l'any per motivar la ciutadania a participar en la Bicicletada del Baix Llobregat, a través de noves idees com concursos de fotografia i la difusió conjunta de tota la informació referent a notícies, opinions, novetats, etc. 

La Passejada en bicicleta se celebra des de fa 12 anys i ha esdevingut un referent en la matèria a nivell català. Aquesta activitat es du a terme de forma conjunta per Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Cornellà de Llobregat, donant una idea de les possibilitats que té la bicicleta com a mitjà de desplaçament no només a nivell urbà sinó també a nivell interurbà. La bicicletada culmina any rere any amb una gran festa al Parc de Torreblanca. Enguany tindrà lloc el 25 de setembre de 2016.