Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Nova campanya #RutadelTram de @TurismeBaixLlob i @Tram_Barcelona per promocionar #santjust i #baixllobregat

Avui  comença una nova edició de la campanya DE RUTA AMB EL TRAM 2016, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments de Sant Just Desvern, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Feliu per promocionar la comarca. Els cartells i material de difusió d'enguany utilitzen l'edifici Walden 7 com a reclam. 

La campanya posa en valors els atractius turístics d'aquests cinc municipis per on passa el Trambaix (línies T1, T2 i T3), oferint descomptes exclusius a restaurants, visites i activitats. A Sant Just Desvern podem trobar la visita a Can Ginestar, a El Mirador de la Xemeneia i descomptes als restaurants La Torre de l'Hereu i El Mirador. 

En el marc de la campanya, el 18 de juny el Consorci organitza una ruta per a bloggers interessats en conèixer d'una forma divertida l'oferta turística i les promocions de la campanya. 

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat Per beneficiar-se dels descomptes, les persones usuàries han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

Més informació i fotografies a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat