Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Festa gran de l'esport el diumenge 19 de juny a la plaça Camoapa de #santjust

Aquest diumenge, de 10 a 14h, la plaça Camoapa esdevindrà un espai de trobada de les entitats i clubs esportius amb la ciutadania. Amb el lema  "Juguem amb valors" es vol incidir en la importància de l'esport per a construir una societat més cívica, justa i emancipada. S'aplegarà 15 entitats que organitzaran un tastet d'activitats per a l'ocasió. També es farà una activitat de marxa nòrdica adreçada a infants, sorteig de regals i una exhibició de taekwondo. 

La voluntat és que sigui una jornada lúdico-festiva i que infants i joves, de 4 a 15 anys, puguin passar una bona estona practicant diferents modalitats esportives. 

La Festa de l'Esport compta amb el suport de l'Ajuntament, del Consell Esportiu del Baix Llobregat i de la Diputació de Barcelona. I pel que fa a les entitats, està prevista la participació del Club de Bàsquet Sant Just, el Club Futbol Sala Sant Just, el Club de Futbol Sant Just, el Voleibol Sant Just, l'Hoquei Club Sant Just, el Patinatge Artístic Sant Just, el Club Natació Sant Just, l'Atlètic Sant Just Club de Futbol, el Club d'Atletisme Sant Just, el Club Esportiu Barna-Sant Just, el Club d'Handbol Sant Just, el Club Taekwondo Sant Just, el Club Hípica Sol-Solet, l'Agrupació Ciclista Sant Just i els Amics del barri Sud, que faran una activitat de ball.