Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Avui Festa de la Gent Gran amb tastet d'activitats i revetlla a El Mil·lenari de #santjust

Les persones grans de Sant Just Desvern estan convidades a participar de la mostra d'activitats i tallers que es farà al Centre Social El Mil·lenari avui a partir de les 11 del matí. Hi haurà exhibició dels cursos i activitats que es duen a terme específicament per aquest col·lectiu: cant coral, balls, activitat de memòria i tai-txi, entre d'altres. També està previst un espectacle de màgia i lliurament d'obsequis per a les persones participants. Per la tarda, a partir de les 18h, se celebrarà la revetlla de Sant Joan amb coca i ball amb el duet Solimar.

Al poble viuen 4.431 persones de més de 60 anys. Un col·lectiu amb vitalitat i ganes de participar en la vida social, cultural i associativa del poble. Per donar resposta a aquestes inquietuds, l'Ajuntament i un primer grup promotor d'entitats i persones a títol individual impulsen el Club 60 i +, un projecte que té com a objectiu dinamitzar la vida de les persones grans de Sant Just Desvern. 

Aquest grup impulsor està integrat pel Centre Social El Mil·lenari, l'Associació de la Gent Gran, l'Aula d'Extensió Universitària, la Casa de Extremadura, el Grups de Balls de Saló, el Grup de Ball per a la Gent Gran de l'Ateneu, l'Escola de Ball dels Amics del Barri Sud i La Bonaigua.