Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Acte informatiu sobre la rehabilitació de l'antiga escola Montserrat i el seu entorn

Aquest dimarts 3 de juliol, a les 19.30 h, a la Sala del Cinquantenari de l'Ateneu, hi ha previst l'acte informatiu al veïnat sobre les obres de rehabilitació que s'han dut a terme a l'antiga Escola Montserrat ubicada al barri Centre de Sant Just Desvern.

En aquest acte s'explicarà què s'ha fet en aquesta rehabilitació de l'edifici, com quedarà l'entorn amb l'enderrocament dels actuals edificis del c. Creu -on ara hi ha l'aula de persones adultes, els cursos de català del Consorci per la Normalització Lingüística i l'entitat Sant Just Solidari-, quin serà el programa educatiu que es durà a terme i quina activitat es farà. Una altre col·lectiu que també tindrà seu en aquest nou equipament són els Tallers de Música.

Per batejar aquest nou equipament públic s'ha obert un procés participatiu que parteix de cinc propostes fetes per diferents col.lectius i entitats del municipi.  La condició era que havien de ser noms en femení, tal i com s'havia acordat en el Pla Municipal de Gènere.  Les entitats van fer les seves propostes i ara s'ha iniciat el procés participatiu.  Per conèixer una mica més sobre el perquè d'aquests propostes, representats dels col.lectius proposants explicaran també en aquest acte la seva proposta i convidaran al vot per fer més participativa la tria del nom d'aquest nou equipament. Recordem que els noms proposats són: Marga Miró i Colea, Les Escoles, Carmen Pérez i Verdú, La Campana i Teresa Pàmies i Bertran. 

 

 

A4_NOU_EQUIPAMENT.pdf