Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aprovades les bases de la nova promoció d'habitatge públic que Promunsa farà a Mas Lluí de #santjust

La junta general de l'empresa municipal Promunsa, que es va celebrar el 30 de juny, va aprovar les bases d'adjudicació de 36 habitatges de protecció oficial de règim general de venda que es faran al c. Violeta Parra 8-10 al barri de Mas Lluí. La presentació de sol·licituds es podrà fer del 5 de setembre al 7 d'octubre. 

El projecte preveu un edifici de 36 habitatges d'entre 55 i 90m2 de 2, 3 o 4 habitacions. El preu màxim de venda del metre quadrat útil serà de 1.875€ (de 130.000 a 200.000€ en funció de la superfície útil de cada habitatge, IVA inclòs). Els preus també inclouen plaça d'aparcament i traster. Les bases es podran consultar a partir del 25 de juliol al web de Promunsa.

Paral·lelament, amb la finalitat de conèixer les necessitats i la demanda de la ciutadania sobre la tipologia d'habitatges, fins al 22 de juliol les persones interessades poden emplenar un formulari que trobaran a l'oficina de Promunsa o a la web. La informació resultant es tindrà en compte per a les futures promocions d’habitatge públic.