Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal de juliol ja es pot consultar al web #santjust.cat

El Butlletí 284 corresponent al mes de juliol de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. La publicació en paper s'està repartint aquests dies a totes les llars del municipi i als equipaments públics. 

Els 6 eixos i les 70 accions recollides en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) que la ciutadania podrà prioritzar i votar a través d'una enquesta virtual o d'un formulari que s'està bustiant és el tema que obre la publicació d'aquest mes. També es parla d'altres processos participatius en marxa: el Fòrum de Residus i el Pla Jove.

L'entrevista d'aquests mes aplega el grup de música Böira integrat, majoritàriament, per jovent del poble i la ballarina Lali Ayguadé, que recentment ha participat en un film que ha estat premiat al Festival de Cannes. 

La destinació del superàvit de l'Ajuntament per afrontar la reurbanització dels carrers Balmes i Font, l'inici de les obres del projecte del nou vial per a vianants i ciclistes que es farà entre Barcelona i Esplugues, el naixement de l'Associació de Comerciants i Empreses de Sant Just, els resultats de les eleccions generals a Sant Just, i la nova promoció d'habitatge públic que l'empresa municipal Promunsa farà a Mas Lluí són altres temes que incorpora la nova publicació. 

A la fitxa de servei públic s'explica el Club 60 i +: un conjunt d'activitats preventives i lúdiques amb formats diferents per a les persones a partir de 60 anys impulsades per l'Ajuntament en col·laboració amb diverses entitats del municipi i persones a títol individual. 

La mostra de treballs dels Cursos Municipals d'Arts Plàstiques al Celler de Can Ginestar i la Festa de l'Esport també són temes destacats. I en les darreres planes es poden veure imatges del Juny Fotogràfic d'altres iniciatives organitzades per entitats locals al llarg del mes. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de la Festa Major, que enguany se celebra del 31 de juliol al 6 d'agost.