Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Més de 1000 persones ja s'han descarregat l'app santjustcat

Després de dos anys de la seva posada en marxa, ja són 1.010 persones les que s'han descarregat l'aplicació mòbil gratuïta santjustcat que permet, entre d'altres, rebre informació de totes les activitats d'agenda que es fan al municipi. De les més de 1000 descàrregues, la meitat s'han fet a través del sistema android i l'altre meitat a través d'iOS. 

Durant el passat mes de juny l'app va tenir 1.600 visites als diferents serveis que s'ofereixen. L'àmbit més consultat és l'agenda d'activitats. Les persones usuàries, però, també mostren interès pel servei de notificacions "push". Una prestació que ofereix santjustcat perquè les persones usuariàries que vulguin puguin rebre avisos de les activitats que es fan al municipi, segons les temàtiques triades prèviament. Les més populars són exposicions, activitats culturals, infantils i per a la gent gran. El tercer àmbit més consultat són les notes informatives que publica diàriament l'Ajuntament.

L'app santjustcat també ofereix la possibilitat de consultar les notes informatives publicades per l'Ajuntament, veure imatges i vídeos de Sant Just al canal de youtube, consultar els perfils oficials de twitter i instagram i, fins i tot, escoltar Ràdio Desvern en directe. 

Una altra de les prestacions d'aquesta aplicació, utilitzada per moltes persones usuàries, és la que permet agendar o guardar les activitats, de forma automàtica, als calendaris personals dels dispositius mòbils de la persona usuària.

Descarrega't l'app aquí