Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

La programació de la #fmsantjust'16 ja es pot consultar a #santjust.cat i els propers dies arribarà a totes les llars

Del diumenge 31 de juliol al dissabte 6 d'agost Sant Just Desvern celebra la seva Festa Major amb una cinquantena de propostes per a tots els públics que es duran a terme en una dotzena d'espais públics. Un programa d’activitats que neix de les ganes de fer de les entitats i col·lectius del poble. Fruit d’aquesta implicació, en els últims cinc anys aquesta festa ha anat augmentant tant el nombre d’activitats com d’entitats col·laboradores i, com a conseqüència d’això, també la participació ciutadana. La programació, que ja es pot consultar al web santjust.cat, aquesta setmana es farà arribar a totes les llars del poble.

Els darrers mesos El Nucli, diferents entitats i l’Ajuntament han treballat perfilant activitats que puguin satisfer les diferents franges d’edat i interessos diversos. Les activitats de l'Esplai i el Pregó, a càrrec del veí i ex jugador professional de bàsquet, Roger Grimau donaran el tret de sortida a 7 dies de festa ininterrompuda: festa de l’Aigua, cinema, festa de l’escuma, jocs de fusta, titelles, circ, ballada gegantera, pícnic reggaetronic, activitats al Casal, molts concerts, el Quinabarra!, la botifarrada, la passejada literària, l’espectacle de foc i pirotècnia, la sardinada popular, el vermut solidari, la ballada de sardanes i el sopar de Festa Major, entre moltes altres.

La festa, però, ja ha començat a dinamitzar-se amb l'inici de la campanya "Sant Just posa't guapo", que organitza el Casal de Joves, i que vol promocionar la Festa Major i els seus colors convidant la ciutadania a decorar els balcons de blau o groc, fer una foto i enviar-la a l'adreça casal@santjust.cat fins al 29 de juliol. El balcó guanyador s'anunciarà durant el sopar de Festa Major, el 6 d'agost. També, des de fa uns dies, ja es poden recollir els domassos blaus i grocs de Festa Major al Casal, fins que s'acabin les existències.

La Festa Major no només es viurà als carrers i als espais públics del poble, sinó que també serà molt activa a Ràdio Desvern i a les xarxes socials.