Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal d'agost-setembre ja es pot consultar al web #santjust.cat

El Butlletí 285 corresponent als mesos d'agost-setembre de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper es repartirà a totes les llars del municipi i als equipaments públics. 

El Pla d'inversions de l'Ajuntament per als propers 4 anys és el tema que obre la publicació d'aquest mes. Es destinaran 16,5 M de € a una cinquantena d'actuacions de millores en la via pública, equipaments i serveis públics, eficiència energètica, preservació del medi ambient i accions per promoure l'habitatge de lloguer. 

El Roger Grimau, veí i ex jugador professional de bàsquet, és el protagonista de l'entrevista d'aquest mes. Grimau farà el pregó de la Festa Major 2016, en el qual col·laborarà el Club de Bàsquet Sant Just amb motiu del seu 60è aniversari. 

Les dates per presentar les sol·licituds per optar a la nova promoció de Promunsa (del 5 de setembre al 7 d'octubre); la incorporació de 10 nous plans d'ocupació en diferents serveis municipals; l'inici del curs escolar al setembre, i la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que enguany recupera el Dia sense Cotxes -amb el tancament al trànsit de la zona davant del Mercat Municipal i altres activitat lúdiques i de sensibilització els dies 22, 23 i 24 de setembre-, són altres temes de la nova publicació. 

A la fitxa de servei públic s'explica la Unitat Ràpida que actua per millorar les condicions de l'espai públic. En els tres anys que aquest servei porta en funcionament ha dut a terme més de 1.500 actuacions en els diferents barris, principalment arranjament de voreres i asfaltat. 

Les dades del primer any del servei Enllaç, que ofereix acompanyament i orientació al jovent, i els actes de la Festa Major també són temes inclosos en aquest número. 

La contraportada d'aquest número és el cartell de la Diada de l'Onze de Setembre.