Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Les activitats de l'Esplai Ara Mateix i el pregó, primeres activitats de la #fmsantjust. Segueix-la també a @radiodesvern

Comença el compte enrere per la Festa Major de Sant Just Desvern 2016. Diumenge 31 de juliol, a partir de les 10h, l'Esplai Ara Mateix donarà el tret de sortida amb activitats per a tots els públics a la plaça Verdaguer. I ja a la tarda, a les 19.30h, el veí i ex jugador de bàsquet professional, Roger Grimau i el CB Sant Just, faran un "pregó de cistella", en el qual el bàsquet serà protagonista. 

Aquests darrers mesos, El Nucli, diferents entitats i l’Ajuntament han treballat perfilant activitats que puguin satisfer a les diferents franges d’edat i els interessos diversos. Amb aquesta voluntat, hi ha previstes una cinquantena de propostes distribuïdes al llarg dels 7 dies de festa i que es duran a terme en més d’una dotzena d’espais. La Unió Temporal d'Empreses formada per Desvern Imatge SLU i Trivium Gestió Cultural, SL és l'empresa a qui es va adjudicar el darrer contracte per organitzar diferents festes i activitats pels anys 2016-2017, entre les quals hi ha la Festa Major. El cost total del contracte és de 202.310€ inclòs l'IVA. 

Així, a partir del dia 1 d’agost, se succeiran activitats de tota mena: Festa de l’Aigua, cinema, festa de l’escuma, jocs de fusta, titelles, circ, ballada gegantera, pícnic reggaetronic, activitats al Casal, molts concerts, el Quinabarra!, la botifarrada, la passejada literària, l’espectacle de foc i pirotècnia, la sardinada popular, el vermut solidari, la ballada de sardanes i el sopar de Festa Major, entre moltes altres.

La Festa Major no només es viurà als carrers i als espais públics del poble, sinó que també serà molt activa a Ràdio Desvern i a les xarxes socials.  

Podeu consultar el programa a santjust.cat i a l'app santjustcat, una aplicació gratuïta mitjançant la qual les persones que vulguin poden rebre  informació i avisos sobre les activitats de Festa Major al seu dispositiu mòbil

Descarregueu-vos gratuïtament, l'app santjustcat des d'AppStore i GooglePlay