Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

#santjust celebra la Diada amb ofrenes florals, música i sardanes al parc Pau Casals

L'acte institucional a Sant Just Desvern va començar a les 12h al parc Pau Casals, amb una ballada de sardanes amb la Cobla Juvenil de Solsona, i a les 13 h es va dur a terme l'ofrena floral institucional i de partits polpitics, entitats i persones a títol individual, davant l'estàtua de l'11 de Setembre. L'Agrupació Sardanista Sant Just, que enguany celebra el seu 30è aniversari, i l'Orfeó Enric Morera hi van participar. Dirigit per David Pastor, l'Orfeó va cantar tres peces: "Montanhes araneses", "El cant del poble" i clourà amb l'himne nacional de Catalunya "Els segadors". 

Prèviament a aquest acte, una representació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcalde i regidors i regidores var assistir al matí a l'ofrena davant la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi de Llobregat. Enguany es commemora el 40è aniversari de l'11 de Setembre de 1976 a la plaça Catalunya d'aquest municipi.

Paral·lelament, a les 10.30h també al parc de Pau Casals de Sant Just Desvern, Esquerra Republicana de Catalunya va preparar una xocolatada i la seva particular ofrena floral.