Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Inscripcions obertes per a la 3a Cursa Solidària per Sant Joan de Déu que organitza el Club Atletisme #santjust

El Club Atletisme Sant Just organitza el 24 de setembre la 3a Cursa Solidària Sant Just Desvern per Sant Joan de Déu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Just Desvern i l’Obra Social Sant Joan de Déu.

És una activitat oberta a tothom, infants i persones adultes, de 5 quilòmetres per a les categories superiors, i més curta per als més petits. L’objectiu és que tothom pugui córrer i participar d’una iniciativa solidària. El 60% de la quantitat recaptada a través de les inscripcions es destinarà a l’Obra Social Sant Joan de Déu per a la investigació de malalties infantils.

Les persones interessades es poden inscriure per Internet fins el dia 22 de setembre. L'organització espera arribar, com a mínim, a la participació de les anteriors edicions que ha estat d'uns 400 corredors/es.

Més informació al web www.clubatletismesantjust.es

Recorregut de la 3a cursa solidària:

Pl. Camoapa – C. Salvador Espriu ( SORTIDA ) – Av. Indústria – Crta. Reial - c. Cadenes – c. Narcís Monturiol – c. Ramon i Cajal – Av. Indústria – c. Salvador Espriu – c. Tudona – c. Hereter – c. Major –

c. Santa Teresa – c. Sant Isidre . Pl. Sagrat Cor – c. Font – c. Miquel Reverter – Pg. De la Muntanya – Riera Pahissa – c. Miquel Reverter – Av. Indústria – c. Salvador Espriu ( ARRIBADA )