Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Butlletí municipal d'octubre ja es pot consultar al web #santjust.cat

El Butlletí 286 corresponent al mes d'octubre de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper es repartirà a totes les llars del municipi i als equipaments públics.

La imatge històrica de la primera Cursa de Karts de Coixinets, ara fa 40 anys, obre la portada d'aquest mes per anunciar que ja estan obertes les inscripcions per participar en l'esdeveniment que se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de novembre. 

L'Associació de Veïns de Sant Just també compleix 40 anys i aquest Butlletí li dedica una plana per fer una mica d'història de l'entitat i explicar els serveis i avantatges que ofereix tant a les persones associades com en benefici de la comunitat. 

La jove veïna, Neus Bermejo, és la protagonista de l'entrevista d'aquest número. Va començar la seva trajectòria com a model amb només 15 anys, i cinc anys després s'ha consolidat com una de les poquíssimes catalanes que desfila a les millors pasarel·les de moda del món. 

La crida per presentar les sol·licituds per optar a la nova promoció de Promunsa (que finalitza el 7 d'octubre), les accions prioritzades per la ciutadania en l'enquesta que es va fer el passat mes de juliol sobre el Pla d'Acció Municipal, la bona acollida de les accions de restricció del trànsit al Centre amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i l'adhesió de Sant Just a la campanya contra el racisme i la xenofòbia contra la població refugiada, són altres temes de la nova publicació.

La fitxa de servei públic recull els Cursos Municipals d'Arts Plàstiques, amb les novetats, els horaris i els objectius d'aquest servei que cada any utilitzen al voltant de 240 persones. 

L'experiència inoblidable de dos grups de jovent de Sant Just que han participat a projectes de cooperació a Camoapa (Nicaragua) i a Senegal, la posada en marxa del projecte de regidor/a de proximitat per atendre el veïnat, també personalment, a diferents punts del municipi, i l'avanç de les principals activitats de Festes de Tardor també són temes inclosos en aquest número. 

La contraportada del mes d'octubre és el cartell de la campanya contra el racisme i la xenofòbia contra la població refugiada.