Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Aquest dissabte s'inicia la nova temporada de caça al Parc de Collserola #santjust

Aquest dissabte comença la temporada de caça al Parc de Collserola amb batudes que es duran a terme en determinats dies entre els mesos d'octubre de 2016 i febrer de 2017.

Recordem que les antigues zones privades de caça que gestionaven cadascuna de les Societats de Caçadors dels municipis que formen part del Parc de Collserola es van convertir en Zones de Caça Controlada, gestionades directament pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Biodiversitat, mitjançant Plans Tècnics de Gestió Cinegètica.

Per a la temporada de caça 2016-2017 s'han establert 5 dies (dissabtes) per a la caça major (batudes de porcs senglars).  L'horari de cacera permès és de 8 h a 15 h.  Pel que fa a la caça menor, s'han establert 18 dies (dijous i dissabtes per a la caça de conill, tudó i tord), tres dels quals també es permet la caça de becada.  En el cas de la caça menor, l'horari permès és de 8 h a 17 h.

Durant els dies de caça major es senyalitzen i es tanquen els camins de les zones on es fa la batuda a la Vall de Sant Just, prèvia autorització de l'Ajuntament.  La zona queda controlada pel Cos d'Agents Rurals, amb la col·laboració dels guardes del Parc de Collserola i la Policia Local de Sant Just Desvern.

Durant els dies de caça menor només es permet la cacera de conills, tudons, tords i becades amb unes captures màximes i d'acord amb una normativa específica.  Com que no hi ha tancament de camins, cal extremar la precaució a l'hora de moure's per la zona.

Podeu consultar el calendari adjunt en pdf de la temporada.

Informatiu_Temporada_Caceres_2016-2017.pdf