Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Arrenquen a #santjust les activitats municipals lúdiques, educatives i esportives per a infants

La Vagoneta torna a oferir el Servei Espai de joc. El dilluns, 10 d'octubre, de 17 a 19 h, hi haurà jornada de portes obertes com a inauguració de la nova temporada.

D'altra banda, aquesta setmana s'han iniciat les activitats esportives municipals per a infants de 4 a 9 anys: l'iniciació esportiva i l'aeròbic. Les inscripcions han de fer-se a l'Oficina de Gestió Integrada (OGI) de l'Ajuntament. Podeu consultar la informació a santjust.cat

El Servei espai de joc és un servei educatiu i de socialització destinat a famílies amb infants fins els 10 anys, que poden participar del joc dels seus fills/es i observar les seves intervencions i interaccions. En aquest espai es compta amb el suport de dues persones professionals del camp de l'educació que els estimulen oferint recursos i donant-los suport a les possibles iniciatives i/o inquietuds que se'n derivin d'aquesta relació educativa.

L’Espai de joc es fa de dilluns a divendres de 17 a 19 h. És un espai compartit on els nens i nenes poden gaudir, divertir-se, imaginar i explorar les seves capacitats, i que alhora, facilita que els pares i mares que acompanyen aquests infants puguin relacionar-se entre ells.

Hi ha abonaments anuals, de 10 dies i tiquets diaris. Les inscripcions han de fer-se directament a La Vagoneta.