Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L’Ajuntament de Sant Just Desvern i UGT facilitaran més habitatge públic al Mas Lluí

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Álvarez, i l’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, han signat aquest matí una declaració conjunta per la qual es facilita la construcció d’habitatge públic al nou barri de Mas Lluí de Sant Just Desvern.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern té com a prioritat de Govern promoure i facilitar habitatge públic.  Ara, a banda de la nova promoció que té previst executar l’empresa municipal PROMUNSA al Mas Lluí, ha facilitat a Llar Unió Catalònia, SCCL  la transmissió d’una finca, situada al mateix barri, per construir una trentena d'habitatges de protecció ofical en règim general.  

La construcció d’aquest nou edifici consolida una illa més d’habitatge i impulsa la urbanització d’aquest nou sector del municipi.  Aquesta acció se suma a altres de similiars que ha propiciat l’ajuntament i que  s’han fet recentment al mateix barri amb altres ens, com la mateixa cooperativa de l’UGT i la Fundació La Caixa. Aquest tipus d’iniciatives faciliten la promoció d'habitatge a preu assequible.

Al gener de 2012 Llar Unió Catalonia ja va adjudicar els 93 habitatges que va construir en dos edificis a Mas Lluí.  Amb aquesta construcció que ara comença a construir Llar Unió Catalònia i els 54 més que construirà Promunsa,  ja seran 449 les famílies que al 2013 viuran en habitatge de preu públic a Mas Lluí (en edificis construits per Promunsa, la Fundació La Caixa i la cooperativa Llar Unió Catalonia)

Paral.lelament, l’empresa municipal de l’habitatge de Sant Just Desvern té previst, a principis del 2013, iniciar la construcció d’un nou edifici amb habitatge de compra i de lloguer, donant compliment així al compromís que recull en política d’habitatge, el Pacte de Govern signat per a aquest mandat.