Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El butlletí municipal de novembre ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 287 corresponent al mes de novembre de 2016, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper es repartirà a totes les llars del municipi i als equipaments públics.

Dues imatges d'activitats de nit i de dia de les Festes de Tardor obren la portada d'aquest mes. A l'interior, a les pàgines d'En Flaix es poden veure més fotografies de les festes.   

Aquest Butlletí recorda al tema principal els 80 anys de l'inici de la Guerra Civil i les accions que ha preparat el municipi en record de les víctimes i de recuperació de la memòria històrica, amb testimonis de l'època, i de membres de la Comissió de treball del Centre d'Estudis Santjustencs que han investigat el cost humà de la guerra a Sant Just i el bombardeig del 8 d'octubre de 1938. 

L'Edgard Costa, corresponsal de l'agència russa Ruptly a Brasil i exregidor de l'Ajuntament de Sant Just Desvern, és el protagonista de l'entrevista d'aquest número. Va començar en el món de la comunicació a Ràdio Desvern i en els últims anys ha treballat per a mitjans i agències internacionals com The New York Times, Al-Jazeera, El País, Ruptly i Tele 5. Un treball que desenvolupa amb una implicació personal i buscant la cara més humana de la històries.  

El sorteig públic de la nova promoció pública d'habitatges de Mas LLuí, que es farà el 14 de novembre, davant notari; el centenari de l'arribada de mossèn Antonino Tenas a Sant Just i les activitats programades per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista; i l'aprovació de les ordenances fiscals i reguladores de preus públics per a 2017 són altres temes de la nova publicació.

La fitxa de servei públic recull la gestió de residus integral, amb la prevenció com a objectiu i amb tots els recursos i serveis que hi ha per fer una correcta separació i generar menys residus. 

El Fòrum de residus, que es farà el 10 de novembre, el 30è aniversari i agredolç comiat de l'Agrupació Sardanista són temes inclosos en aquest número. 

La contraportada del mes d'octubre és el cartell del Mercat de Nadal, previst pels dies 17 i 18 de novembre.