Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Tertúlies, presentació de llibres, teatre i exposicions en el 6è Novembre Literari de #santjust

El Novembre Literari ha començat amb la inauguració de l'exposició "Espais de llibres" a la llibreria Cal Llibreter. La programació d'aquesta 6a edició també inclou tertúlies, clubs de lectura, taller de relats, presentació de llibres i poemaris, teatre i hores del conte. 

Enguany es comptarà amb l'escriptora Blanca Busquets, amb el periodista i crític de TV, Víctor Amela, i amb la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. 

El dimecres, dia 23, hi ha prevista la conferència "Les dones silenciades", a càrrec d'Isabel Gascón, de Fent Història. Es tracta d'una activitat emmarcada en el Dia Internacional de la Violència de Gènere. El dissabte 26 també hi haurà teatre amb perspectiva de gènere amb la representació de l'espectacle "Víctor Català, la senyoreta de L'Escala" a l'Ateneu. 

El cicle clourà amb la presentació del llibre dels 25 anys d'amistat entre Sant Just Desvern i el municpi nicaragüenc Camoapa, una publicació que recul fotografies i el testimoni de persones sobre l'agermanament solidari. 

El Novembre Literari és una iniciativa de la regidoria de Cultura, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu i l’Ateneu, i en la qual s’impliquen els serveis municipals a través de la biblioteca Joan Margarit.

Podeu consultar el programa d'activitats a santjust.cat