Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

L'estrena de la nova xarxa de bus de Barcelona afecta la línia 157 de #santjust

Avui ha començat a funcionar la nova xarxa de bus a la ciutat de Barcelona, amb cinc noves rutes. La línia 157, que passa per Sant Just, és una de les línies que es modifiquen. El trajecte de la L-157, direcció Barcelona, finalitza ara a la carretera de Collblanc, a l'altura de la parada "Ernest Lluch" del tramvia, on també finalitza la línia de bus L-57 provinent de Cornellà. És en aquest punt on hi ha un nou intercanviador amb pantalles informatives que, sense haver de canviar de vorera, permet agafar la nova línia D20 que continua el trajecte fins al passeig Marítim. Amb aquesta modificació s'augmenta la freqüència de la línia L-157 que passa a ser de 10 minuts.

L'estrena de la nova xarxa ha coincidit amb una nova jornada de vaga avui als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona. És la segona protesta que convoquen en una setmana els sindicats CGT, ACTUB i PSA per protestar contra les retallades salarials dels treballadors i treballadores.  

La reestructuració de línies, que es fa amb l'objectiu d'optimitzar recursos, està concebuda a partir de 28 línies que travessen la ciutat. 17 línies verticals, 8 horitzontals i 3 diagonals formaran, progressivament, una xarxa en forma de quadrícula.

_____________________________
Més informació al web de TMB:

http://www.tmb.cat/ca/sala-de-premsa/-/seccio/noticies/home/20120928-primera-fase-nova-xarxa-bus-barcelona-serveis-transport