Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Premi de Reconeixement Cultural del @CECBLL a la Comissió de Morts i Desapareguts de #santjust

La Comissió dels Morts i Desapareguts liderada pel Centre d'Estudis Santjustencs ha guanyat el Premi Llorenç Presa i Puig de Recerca, dins l'apartat de Coneixement i Innovació, en la 9a edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat, que es va celebrar l'11 de novembre a Sant Joan Despí. 

La Comissió dels Morts i Desapareguts, formada per nou persones de l'entitat i de l'Arxiu Municipal, ha fet un acurat treball d'investigació i recerca sobre el cost humà de la guerra civil a Sant Just Desvern. 

En el mateix acte de lliurament dels premis, es va anunciar que el nostre municipi acollirà la propera edició dels Premis de Reconeixement Cultural, l'any 2018. 

L'Ajuntament va presentar 5 candidatures a aquesta edició dels premis. A banda de la Comissió de Morts i Desapareguts, que ha estat premiada, també hi havia el Cor Lo Pom de Flors, l’Agrupació Sardanista Sant Just, el veí Joan Gonzalez, i el Manel Ripoll i la Montserrat Rajadell pel Punt d’Informació mensual de la Penya del Moro.