Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Continuen les activitats del Novembre Literari de #santjust amb Club de Lectura, presentació de llibres i teatre

La 6a edició del Novembre Literari entra en la tercera setmanad'activitats. Avui dimarts hi ha Club de Lectura a la Biblioteca Joan Margarit. 

Dimecres, 16 de novembre, el conegut periodista i crític de TV, Víctor Amela, presenta la seva darrera novel·la "La filla del capità groc", guanyadora del Premi Ramon Llull 2016.  Dissabte, 19 de novembre, serà el torn de Mireia Vidal-Comte, que presentarà a la Sala Piquet de l'Ateneu el poemari "Ouse". I el mateix dia, a la Sala Municipal de l'Ateneu, es representarà l'obra "La ratera". 

Per la darrera setmana de mes està prevista una conferència de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catañames. l'Hora del conte per infants, una conferència sobre "Les dones silenciades", emmarcada en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i la presentació del llibre de relats creats per l'alumnat del Taller d'Escriptura de l'Escola de l'Ateneu. 

El Novembre Literari és una iniciativa de la regidoria de Cultura, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu i l’Ateneu, i en la qual s’impliquen els serveis municipals a través de la biblioteca Joan Margarit.

Podeu consultar el programa d'activitats a santjust.cat