Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Presentació pública del cartell i la programació de la Festa Major 2012 Sant Just Desvern

La Festa Major 2012 de Sant Just Desvern serà del 2 al 6 d'agost.  Les activitats programades durant aquests dies i el cartell escollit com a imatge de la Festa Major d'enguany seran presentats, demà 24 de juliol, en un acte públic, a les 19.30 h, a la Sala de Sessions de l'Ajuntament.

La programació de la Festa Major d'aquest any ha estat íntegrament organitzada entre el grup El Nucli, altres entitats del municipi i l'Ajuntament.  El Nucli és un grup de persones que a títol individual o com a representats d'entitats s'han implicat de manera molt activa en tota la organització i coordinació de les festes.  

Bona part de l'activitat programada es concentra al Camp de Futbol on hi ha instal·lades les "barraques" de les entitats, on hi ha previst jocs pels infants, gimcanes, sopars, ball de Festa Major i concerts.  Les colles de blaus i grocs continuen presents en l'esperit lúdic i festiu de la festa.  Tampoc faltarà el berenar-ball per a la gent gran al Parc del Mil·lenari, la tradicional Festa de l'Aigua, la passejada literària del Centre d'Estudis Santjustencs, el Cinema a la fresca, la xocolatada, les sardanes, els gegants... La cloenda de foc amb el Drac de Sant Just i les havaneres posaran el punt final a la festa.

El dia 2 d'agost, el Club d'Esplai Ara Mateix ha organitzat durant tot el dia un seguit d'activitats diverses lúdiques i festives a la Pl.Verdaguer.  A les 20 h, el reconegut arquitecte i veí de Sant Just, Ricardo Bofill, farà el pregó des del balcó de l'Ajuntament.

La implicació d'El Nucli i les entitats han ajudat a difondre de manera molt directa l'activitat entre la ciutadania i alhora ha permès ajustar el pressupost que l'Ajuntament destina a les festes.  La imatge del cartell que il·lustra la Festa Major 2012 ha estat dissenyada pel dissenyador i il·lustrador Luis Alonso a proposta del grup El Nucli.

ACTE: 

Presentació pública del cartell i programació de la Festa Major 2012 de Sant Just Desvern

Dimarts 24 de juliol, a les 19.30 h, a la Sala de Sessions de l'Ajuntament

Hi intervindran: Josep Perpinyà, Alcalde

                      Sergi Seguí, regidor de Cultura

                      Lluís Monfort, regidor de Joventut

                      Representants del grup El Nucli

 

Us adjuntem el programa d'activitats: http://www.santjust.cat/agenda/diptic_festamajor_2012.pdf