Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Dijous 24, Ple Municipal del mes de novembre de #santjust

En el despatx d'ofici del Ple corresponent al mes de novembre es farà la lectura de dos manifestos, el del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, i el del Dia Internacional de les Ciutats Educadores.

El plenari també aprovarà el conveni del projecte Rutes singulars que aplega els ajuntaments de Tournefeuille, Foix, Barakaldo, Irún, Sant Just Desvern i la Fundació Kreanta de Barcelona. A través d'aquest projecte, que rebrà un 65% de finançament de fons europeus FEDER, es duran a terme diferents accions de promoció del patrimoni cultural, artístic i natural dels municipis implicats. 

La modificació del reglament d'ús de les sales "El Celler" i "Ponent" de la Casa de Cultura Can Ginestar, l'aprovació d'un reconeixement de crèdit per pagar factures de 2014 i 2015, i l'aclariment a la petició del Ministeri de Foment per l'entrega d'un tram de l'avinguda del Baix Lobregat són altres punts de l'ordre del dia del Ple del mes de novembre. 

Amb la modificació del reglament de les sales d'exposicions de Can Ginestar s'han incorporat diferents millores relacionades amb els terminis de presentació de les sol·licituds, la descripció de les funcions de la Comissió d'Exposicions, publicitat i difusió, i els criteris de valoració, entre d'altres. 

Pel que fa a la petició de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment, el Plenari farà un aclariment respecte a la sol·licitud de canvi, feta al febrer, de l’Avinguda del Baix Llobregat a via urbana i l’entrega d’aquest tram a l’Ajuntament. L’aclariment en si fa referència a que a aquesta petició s’inclogui la rotonda nord on conflueixen els carrils de desacceleració i d’incorporació a la B-23 (sentit Tarragona-Lleida).

Recordem que l'endemà del Ple es poden escoltar tots els punts a l'apartat plens online de santjust.cat