Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El Ple de #santjust aprova un conveni per promocionar el patrimoni cultural, artístic i natural a nivell europeu

La lectura dels manifestos del Dia Internacional contra la Violència de Gènere i el del Dia Internacional de les Ciutats Educadores van obrir el Ple del mes de novembre. 

El plenari també ha aprovat el conveni del projecte Rutes singulars que aplega els ajuntaments de Tournefeuille, Foix, Barakaldo, Irún, Sant Just Desvern i la Fundació Kreanta de Barcelona. Es duran a terme diferents accions de promoció del patrimoni cultural, artístic i natural dels municipis implicats. El cost global del projecte és de 2.213.540€, un 65% del qual es financia a través de fons europeus FEDER. D'aquests, a Sant Just Desvern li corresponen 448.000€, 291.000 els posa Europa i el 35% restant el nostre municipi distribuïts en quatre anualitats. Aquest 2016 ja s'ha fet una reserva de 15.000€ i el 2017 64.956€ més.  

La modificació del reglament de les sales d'exposicions de Can Ginestar amb la qual s'inclouen diferents millores relacionades amb els terminis de presentació de les sol·licituds, la descripció de les funcions de la Comissió d'Exposicions, publicitat i difusió, i els criteris de valoració, entre d'altres, es va aprovar amb l'abstenció de Convergència i de Ciutadans.

L'aclariment respecte a la sol·licitud de canvi, feta al febrer, de l’Avinguda del Baix Llobregat a via urbana i l’entrega d’aquest tram a l’Ajuntament es va aprovar per unanimitat. Aquest aclariment fa referència a que aquesta petició s’inclogui la rotonda nord on conflueixen els carrils de desacceleració i d’incorporació a la B-23 (sentit Tarragona-Lleida).

Recordem que els punts de l'ordre es poden escoltar a l'apartat plens online de santjust.cat