Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

Cursos de formació i plans d'ocupació per a persones desocupades de #santjust

Des del Servei de Promoció Econòmica s’ofereixen dos cursos per a persones desocupades que estan cercant feina i que tinguin interès en millorar la seva ocupabilitat. 

El 2 de desembre es farà la jornada formativa "L'empresa social: una eina innovadora per resoldre necessitats socials". I els dies 24, 26 i 31 de gener i 2 de febrer, un taller d’identificació de competències. Les persones interessades s'han d'inscriure al servei de Promoció Econòmica (c. Can Padroseta s/n, sota Can Ginestar. Telèfon: 93 480 48 40 / promocioeconomica@santjust.cat     

La taxa d’atur registrat a Sant Just Desvern és de 8,1% . L’any 2016 un total de 18 persones han estat treballant en plans d’ocupació municipals, cofinançats per altres administracions: 3 persones van començar al mes de juny (7 mesos) amb plans cofinançats per l’AMB, 10 persones van començar al  juliol (7 mesos) en plans cofinançat per la DIBA, i  5 persones joves titulades beneficiàries de garantia juvenil han començat aquest mes de novembre (6 mesos) mitjançant un projecte cofinançat pel SOC (Generalitat de Catalunya).

Està previst que abans d’acabar l’any comenci un nou pla d’ocupació cofinançat per la DIBA amb la contractació de 10 persones més per un període de 6 mesos.

A més a més, bona part de l'any 2016 també han treballat a l'Ajuntament 6 persones més que van iniciar el seu pla d'ocupació -cofinançat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat- a final de 2015.