Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

El butlletí municipal de desembre-gener ja es pot consultar a #santjust.cat

El Butlletí 288 corresponent als mesos de desembre de 2016 i gener de 2017, ja es pot consultar per Internet al web municipal. Els propers dies la publicació en paper es repartirà a totes les llars del municipi i als equipaments públics.

La imatge de les persones que diàriament atenen la clientela del Mercat Municipal obra la portada d'aquest mes, que també dedica el tema principal a aquest equipament amb motiu de la proximitat del Nadal, una de les dates més fortes pel que fa a vendes. També hi ha els horaris de les parades, els productes estrella i els telèfons per fer encàrrecs. 

També hi ha un article dedicat a les activitats que s'estan preparant al poble per aquestes dates: el Mercat de Nadal el cap de setmana del 17 i el 18 de desembre, concerts de nadales, Pastorets a l'Ateneu, jocs i activitats al Casal de Joves, balls i festes de Cap d'Any, les misses a l'església i la 65a Cavalcada del Reis Mags de l'Orient. 

La veïna Rosa Maria Pujadó, mestra jubilada i una de les persones que formen part del grup MARC (Mestes Àvies Recuperadores de Contes), és la protagonista de l'entrevista d'aquest número. La Rosa Maria, juntament amb 11 persones més, volten per escoles del país explicant a l'alumnat contes tradicionals. Sant Just Desvern és l'únic municipi on el projecte no es fa a l'escola, sinó que s'utilitza Ràdio Desvern com a mitjà difusió. 

L'acord polític per fer habitatge públic de lloguer, els actes per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista com la instal·lació d'un mur d'art visual amb sabates vermelles al Parador i la reurbanització dels carrers Balmes i Font són altres temes de la nova publicació.

La fitxa de servei públic recull la informació dels horts municipals de Can Cardona, espais de conreu comunitaris a l'abast de tothom, perquè aviat s'obrirà una nova convocatòria d'adjudicació. 

Aquest Butlletí també recull el 10è aniversari de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Just-Esplugues, l'anunci que Sant Just serà Territori Special -un esdeveniment esportiu adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual- que comptarà amb més de 600 esportistes de Catalunya, Andorra i altres comunitats autònomes i països. 

La contraportada del mes d'octubre és el cartell que desitja Bon Nadal i Feliç Any 2017 a tota la població.