Ajuntament de Sant Just Desvern
Servei de Comunicació
comunicacio@santjust.cat / 93 480 48 00

En marxa la millora de carrers i equipaments de #santjust

Els treballs de reurbanització dels carrers Balmes i Font avancen a bon ritme i estaran enllestits abans de finalitzar l’any. Es renova el paviment, se soterren els cablejats de serveis i es millora la jardineria, el mobiliari i la il·luminació. Aquestes obres, amb un cost de 273.000€ i 248.000€ respectivament, s’han pogut dur a terme gràcies al superàvit resultant de la liquidació del pressupost de 2015. 

La urbanització de carrers amb arbrat voluminós i antic sovint ocasiona problemes als carrers i a les cases, i perill de caiguda de branques amb podridures. És el cas del carrer Font i la propera urbanització dels c. Avellaners i d’un tram del c. Santa Teresa. Les arrels aixequen els panots de les voreres, trenquen i dificulten la reparació de tubs i canonades de subministrament de serveis soterrats, com ara de gas, la qual cosa suposa un perill. En aquests casos, els arbres s’han de substituir per altres espècies més adequades. Al c. Font s’hi plantaran magnòlies. 

Paral·lelament, s’ha iniciat l’adequació per transformar l’espai que fins ara ocupava la cafeteria del Centre Cívic Joan Maragall –que va tancar fa uns mesos– en un espai polivalent destinat a entitats del municipi que treballin amb els infants i el jovent del poble. I a l’Escola Montseny s’està substituint el paviment de la pista exterior, molt malmès, per un de nou que permetrà la pràctica de nous usos, com ara l’hoquei i el futbol sala. També s’està remodelant el vestuari.

Aquesta actuació no només millorarà les condicions de joc de l’alumnat de l’escola sinó que permetrà descongestionar el Complex de La Bonaigua, ja que alguns dels entrenaments passaran a realitzar-se en aquest centre educatiu